Love Life

Отдавна се възхищавам на манга рисунките и все се каня да се пробвам. Тази ми попадна в полезрението веднъж и реших, че ще се опитам някой път да я направя и след като повече от седмица стоеше незавършена, днес я завърших:)Тъсих по-изчистена визия, затова се спрях единствено на цветни моливи. Много ми се иска, обаче да има някакво послание и си помислих защо пък да не попитам вас- вие какво послание бихте сложили( без значение дали е на български или английски-обичам и двата варианта) под изображение на момиче, което се наслаждава на хубава музика и ароматно кафе?! Ако ви харесва моята меломанка и искате да я видите на живо.....ще я подаря на този, чието послание ми допадне най-много и ще изпиша посланието на картичката. А моето ще бъде написано вътре, за получателя й:) 
Here's the original image (that I drew the opposite side) and the story behind it, that I just read about. I love that image even more now that I've read the story....а междувременно ще се вмъкна още веднъж(в последния момент) в 'Многоликата Тя' на Картишоците:)

Коментари

  1. Ели, много силна рисунка.Асоциацията, която ми навява е: В очакване на деня! Сякаш ТЯ е затаила дъх, обградила се е с невидима стена, слагайки слушалките и се приготвя да посрещне и този ден, с всичките му изненади.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен ми се въртеше такава идея в главата в началото, само 'В очакване...'и многоточие...обичам го това многоточие,като да оставиш на другите нещо за размисъл или да довършат мисълта ти по свой начин.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Лимонада...

For a Little Angel

Spring is Coming...