'Щастие'

Сезона на сватбите е в разгара си и всички сме се потопили в романтичната атмосфера, за която допринася този празник на любовта. Еуфорично и приповдигнато настроение обзема всеки, който е част от този празник. И тогава се започва трескавото търсене на 'подходящата' картичка(или същия такъв плик за пари), в която да' запечатаме' най-искрените си пожелания към младоженците и да е перфектното допълнение към избрания подарък. Избора не е лесен, защото е за специален повод и искаме да е нещо уникално и красиво, да отразява нашето настроение и отношение към хората, за които е предназначена. Хубаво е, разбира се, да си отделим малко повече време за избор, защото много често го оставяме за последния момент, а хубавите неща изискват време, още повече когато нямаме ясна представа как точно искаме да изглежда крайният резултат, въпреки , че в главите ни се въртят някакви идеи. Малко повече отделено време ни дава възможността да избираме и променяме, докато се получи това, което понякога дори надминава очакванията ни. И понеже обичам да предизвиквам себе си за да не влизам в серия от еднотипни творения, с които въображението ми да е в застой , се стремя винаги, дори в най-изчистените силуети да има нещо 'от мен', което да подсказва за моя стил, усещане и възприятия, което да привлече погледа и да провокира, в най-добрия смисъл.
Затова дори в този случай, с тази сватбена картичка, която по желание на поръчителя й беше направена по подобие на друга, е вложено не само въображение , но и индивидуален подход. 
И понеже е за българска сватба, реших, че освен написания вътре текст на български език, добре ще е и пожеланието отпред да е такова.(въпреки слабостта ми към английския език) 
Обичам да изписвам ръчно пожеланията и се радвам, че това се харесва все повече.
Добавихме и кутийка към нея и се получи това тук:) Хубавото на кутийката е, че не само запазва картичката от измачкване и придава завършен вид на проекта, но и играе ролята на плик за пари, които може да поставите вътре. И след много приказки дойде ред на снимките, които се надявам да ви 'понесат в облаците', за малко...

Ето и тази, която послужи като идея за създаването на втория по рода си 'Ангел на Любовта':)

Коментари

 1. Ели, много нежен и романтичен комплект си сътворила, отново.

  ОтговорИзтриване
 2. Харесвам стила ти и как всяка твоя картичка говори на получателя :)!

  ОтговорИзтриване
 3. Absolutely gorgeous card and box. I love your background. Just beautiful. Thanks for joining us at 'Lets Craft and Create'. Jonnece DT

  ОтговорИзтриване
 4. ohhh sooooo very very very beutiful!! Dont find words for it !!!!!!
  Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
  HUGS Cicci
  TTCRD DT
  Cicci With the Pen {welcome to vistit my blog}
  Through The Craft Room Door
  ttcrd.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 5. Wow! That is just stunning!! So beautiful!! What a treasure!!

  Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

  hugs...
  Melissa

  ОтговорИзтриване
 6. What a lovely vintage shabby chic design. The keepsake box is icing on this magnificent cake! The cherub is gorgeous and adds the perfect focal point and the script writing is spectacular! Awesome sauce and fantabulous!

  Thanks for joining us at Mix It Up! Hugz. ~Niki DT

  ОтговорИзтриване
 7. what a beautiful card! Thank you for joining us at the Mix It Up Challenge Blog ~Kathy K. DT member

  ОтговорИзтриване
 8. beautiful vintage make

  Thank you for sharing with us at Inspiration Destination this time, hope to see you again soon
  Hugs Shell xx

  ОтговорИзтриване
 9. What a lovely card...so elegant. Thank you so much for sharing with us at the Colour Crazy Challenge blog. Good luck!

  Jane DT for  https://colour Crazy Challenge.blogspot.de

  ОтговорИзтриване
 10. Absolutely gorgeous! Thanks so much for sharing with us in the Let's Craft and Create's "Make Your Own Background" challenge!
  Hugs,
  Leslie, Let's Craft and Create DT
  Love To Scrap 2

  ОтговорИзтриване
 11. Thank you for sharing your lovely crafting for our May challenge 10 at Love to Craft, Hazel, DT x

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации