Christmas Spirit

Ех, пусто вдъхновение, накъдето и да се обърнеш все те връхлита. То хем му се радваш, хем  не можеш да спиш от него. Тъкмо решиш , че имаш нужда от сън вече, слагаш главата на възглавницата и току виж се пръкнала някоя идейка дето не търпи отлагане, че както дошла, така и отлетяла до сутринта. И понеже не знаеш откъде ще се появи и този път, понякога се налага да запретнеш ръкави и да забъркаш някоя щуротия в кухнята, ей така, щото си решил, че точно в този момент ще се получи нещо вкусно, красиво и такова, дето да задоволи глада ти за нови и нови неща, които да направят дните по-цветни, по-красиви, по-ароматни, по-незабравими, по-истински, абе по и по от всичко хубаво, за което можеш да се сетиш. Е, и нали обичам да експериментирам, та някъде между хаоса от продукти за сътворяване на вълшебства в кухнята, разхвърляни от единия край на масата и всевъзможни дреболийки и шаренийки, чакащи своя ред да се превърнат от изрезки и самотни елементи в красиви блестящи(както казва моята племеница)проекти, в другия край на масата, се получи една прекрасна симбиоза, която не можах да се стърпя да не запечатам на снимка, за да усетите аромата и атмосферата, които ме зареждат. И така, отново до сутринта...

***
В случай, че пропусна, да ви пожелая отсега - топли и уютни празници!











...и  да не забравя да спомена , че еленчето е един от многото handmade печати, които правя напоследък от foam:)










Коментари

  1. Ели, колко познато ми звучи, творчески хаос в душата и къщата, преплитащи се идеи в главата, музиката в ушите и толкова много красота!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То от хаоса най-често се раждат най-хубавите идеи.Че прибереш ли го в шкафа, да не е на видно местенце, че да му метнеш нещо друго чат пат отгоре му като ти хрумне, нищо не се получава. А музиката, тя ми е най-големият двигател в работата. Готвене и творене стават най-добре на музикален фон:)

      Изтриване
  2. Ели,сътворила си магия! <3
    Колко точно и красиво го "каза" Кат!И е абсолютно вярно!Обичам това си състояние,за другите от семейството не съм сигурна?! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти!И аз го обичам, то самото състояние си е магия, поне аз така го усещам. Да не кажа, че ми дава живот. И аз не съм сигурна дали им допада това, по-скоро не особено, но мога само да съм благодарна за разбирането на съпруга ми и много често прякото му участие в реализирането на моите идеи, защото това наистина е нещо, което ми дава много спокойствие и комфорт и, което доразвивам благодарение на него.Като започнеш от дребните детайли-рязането на всевъзможни трупчета, аранжировки по базарите, на които съм ходила и стигнеш до прекрасното бюро, което ми обособи в къщи, за да имам къде да работя. И не на последно място-търпението му да изслушва идеите ми и да изразява мнение, когато го попитам.Без подкрепата и разбирането му нямаше да правя това, което правя сега и което обичам и се надявам да го доразвивам все повече.

      Изтриване
  3. What a wonderful christmas card.
    Thank you for joining us at the Sweet Stampers challenge and i hope to see you again.
    Hugs
    Kuni

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful card, just lovely for our new Christmas challenge on Scrapping4fun.
    Thanks for sharing.
    Majda DT

    ОтговорИзтриване
  5. beautiful card and thank you for joining us over at LTSCB and good luck

    ОтговорИзтриване
  6. Lovely card, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна картичка Ели, харесват ми цветовете, аранжировката, идеята. Коледния дух е при теб. Благодаря ти за участието в предизвикателството на Scrapping4fun.
    Miroslava DT

    ОтговорИзтриване
  8. I loe your card Ellie, my absolute favourite thing to use is corrugated card, love it. thank you f9r joining in The Artistic Stamper Christmas Challenge.xx

    ОтговорИзтриване
  9. A lovely rustic feeling project! Thank you for joining us at Creative Artiste this m9nth, Jane (DT) :) x http://creativeartistemixedmedia.blogspot.co.uk/

    ОтговорИзтриване
  10. Gorgeous card Elli! The textures and design are wonderful.
    Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    Mandy xx

    ОтговорИзтриване
  11. How smart of you to make your own deer stamp - he is so handsome and your design is beautiful! Merry Christmas, Autumn

    ОтговорИзтриване
  12. Totally love this.
    Thank you for playing with us at Scrapping4fun Challenges.
    Priya-DT

    ОтговорИзтриване
  13. Beautiful! I love the vintage style!
    Thanks for sharing your work with us at the Sweet Stampers Challenge.
    Hugs Marlene

    ОтговорИзтриване
  14. Beautiful, thank you for joining in this months challenge on The Artistic Stampers blog.

    ОтговорИзтриване
  15. Wow, this is a gorgeous creation! I love choice of colours and design! Wonderful corrugated paper!
    Thanks for playing at Card Mania Challenge.
    Ileanaxx

    ОтговорИзтриване
  16. Awesome project with amazing detail! Thanks so much for sharing with us in the Love To Craft Challenge Blog's "December Anything Goes" challenge!
    Hugs,
    Leslie, LTCCB DT
    Love To Scrap 2
    Love To Scrap!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации