Warm Feeling...



Откакто се помня, природата е онзи свързващ елемент, така ми необходим за плавния преход от момента на вдъхновението до завършения проект. Когато се почувствам изгубена, това е мястото, където да се презаредя с нова доза спокойствие на ума и енергия за тялото. Може би затова, в която и посока на творене да потегля, рано или късно, се връщам към земните нюанси-онова топло кафяво, нотка зареждащо червено, приглушено жълто-оранжево, често обсипано в златно или с добавен фин небрежен релеф, подсказващ за старата дървена врата пред прага на къщата и олющената от времето, но все така очарователна пейка на двора.
Обичам когато се получи онази неподправена симбиоза между старото и новото, когато се получи нещо различно, очарователно, нещо което да предизвиква съзнанието, карайки го да ни припомни онези моменти на щастие, които понякога забравяме, но от които имаме нужда да ни бъдат напомняни, за да се усмихваме повече.
И да не забравяме, че есента е също толкова красива като всеки друг сезон и ни предизвиква още повече да посегнем към палитрата с топли цветове. 






Be Inspired... 

***

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации