Природата...

За пореден път се убеждавам, че природата е не само онова, от което имам нужда да презаредя и да прочистя мислите си, но и най-големият ми вдъхновител. И това съвсем не е отскоро, а от момента, в който съм усетила силата, която дава допирът с нея. Далечни спомени за едно неичерпаемо детско въображение, жадно да разказва истории с ръцете си.

















Коментари

  1. Аз за пък за пореден път се възхищавам на уникалния ти стил! Прекрасна картичка! Ахнах като я видях

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Маги, за прекрасните думи и отделеното време да ми драснеш тук:) Да си призная и аз съм голям почитател на това, което сътворяваш.(в случай, че не съм го споменавала преди)

      Изтриване
  2. Ели, видях я на няколко места, но сега пак се върнах да разгледам с подробности и да се възхитя на всеки един малък детайл. Личи си любовта, страстта и вдъхновението, с които е работено.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Кати! Наистина я правих с много желание, почти на един дъх, дето се казва, само дето без да се усетя си минаха около четири часа докато я завърша, за разлика от други пъти, когато е оставало нещо и за другия ден.

      Изтриване
  3. WOW! Such a lot of work and attention to detail in this piece, thank you so much for sharing it with us over at the Love To Craft Challenge Blog

    Kathyk
    DT @ LTCCB

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you so much! It really was a lot of work, but I loved every minute of it. :)Thank you for stopping by. Elli

      Изтриване
  4. What an amazing piece of MM you have created here. Such detail and textures. A beautiful piece. Thanks so much for sharing with us this month. [Ina]Designer for Creative Artiste Mixed Media Challenges.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации