Great Joy

Работата в екип с хора, които споделят вижданията, страстта и отдадеността ти, към това, което сътворяваш е нещо повече от огромно удоволствие. Носи положителен заряд , доставя душевна наслада. Чувството на допълване и уникалният краен резултат са истинско щастие, което ти дава стимул да продължаваш, независимо от всичко.
Имах честта да изпитам това чувство за първи път с участието си в един съвместен проект с Радина Анастасова-‘Мостовете на Медисън’, идеята за който беше на Ради. Няма да говоря много за него-снимките говорят сами за себе си. Само да вметна, че проектът го правехме заедно, но с комуникация от разстояние, дори не се бяхме виждали.
 Изключителна наслада ми достави работата по този проект.
Сега, отново мога да кажа, че изпитвам същото онова вълнение, благодарение на Кали Павлова.
Отскоро, покрай засилващият ми се интерес към дигиталните печати, се завърнах към рисуването, опитвайки се да създам нещо, в което да оставя своя почерк и, което, надявам се да се хареса на много от вас. И понеже апетита идва с яденето-след първия опит се появи желанието за още такива. Много ми се искаше, обаче да видя създаденото от мен в нечий проект и Кали беше тази, която прояви интерес към моята ‘Самодива’. Можете да се досетите колко щастлива бях от този факт и нямах търпение да видя резултата.
А ето го вече и него-картичката-приказно красива, безупречна, излъчваща невероятна положителна енергия, която те кара да не откъсваш очи от нея. Гледайки я, ме кара наистина да усетя онова чувство, както когато  завърших приказната ‘Самодива’-‘с очи, в които да се изгубиш’....Какво по-голямо удовлетворение от това....




***
А ето и снимките към съвместният ни проект с Ради и малко информация към него.Нещо интересно за романтичните натури като нас. 

***
Прекрасното филмче, което Ради създаде по проекта:


***
Elli ---- Радина Анастасова 

„МОСТОВЕТЕ на МЕДИСЪН“ 


Проектът е изготвен изцяло по едноименния филм, като надписите са абсолютно автентични – бележката, закачена на моста от Франческа, цитати от писмото, написано от Робърт до нея, както и автентични цитати от репликите и събитията във филма. Надписите върху хартията, обработена с техники за състаряване, са написани ръчно с писалка, а рисунките са нарисувани от Ели. Кутията е състарена чрез обгаряне и техниката брашировка, а капакът и е покрит след това със „100 ръце“ лак. :) Това е продукт на споделената страст по винтидж излъчването на две артистични дами, за които творческият процес е израз на техния вътрешен свят, отразен във всеки детайл от творбата им, сътворена в хармония с техните разбирания и усещания за красота и романтика ...

***









Коментари

  1. Гласувах за "Мостовете на Медисън", Ели. Още един страхотен съвместен проект с Кали. Прелестна Самодива!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за подкрепата, Маги. Надявам се и рисунките след нея(които ще покажа скоро) да се харесат.А съвместните проекти са голямо предизвикателство за мен, много ме зареждат, научаваш много нови неща, включително и за себе си.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации