For a Little Angel

Дори на мен не ми се вярва, но подготвях това албумче доста време. То не беше обмисляне на дизайн на страничките, то не беше чудене какво да напиша и колко странички да има, че хем да не са много, хем да не са малко, и откъм бюджет да не е много, ама пък и на мен да ми хареса, дето се вика, първо аз да съм доволна от резултата и да мога да го покажа. Исках да е интересен, но с по-изчистен силует, да е по детски с нежно, но закачливо излъчване. Да е функционален и да събере важни и забавни моменти, макар винаги да имаме желание за още нещо, което да можем да добавим. Да е нещо, което ще искаме да запазим и след години да го извадим от старото чекмедже или шкаф и да си припомним всички онези щастливи моменти, които са ни карали да се усмихваме повече. Ами надявам се, че съм успяла, защото разгръщайки всяка една страница, осъзнах, че съм вложила повече от себе си, отколкото самата аз очаквах. Ако трябва да съм честна, ми се прииска да си го запазя:) Дано собствениците му го пазят и напълнят с куп хубави спомени, така, както бих направила и аз:)

А ето и малко повече за въпросното албумче:

Има 15 странички, ръчно декорирани и изписани, с място за 30 снимки плюс две от вътрешната страна на кориците(по желание) (Изпробвано е и със снимки вътре и стоят чудесно, без да изкривяват албумчето) 
Подходящи стандартни размери са 9х13; 10х15;13х18.  На страничките може да се пише, както и да им се сменят местата(по желание) Има ластик за захващане на албумчето, за да не се отваря.
Има четири странички с ръчно изписан текст върху паус и една-паус с принтирана авторска илюстрация, която присъства и на плика за малки съкровища, и е оцветена с цветни моливи. Останалите илюстрации в албума, които не са рисувани от мен, също са оцветени с цветни моливи.

П.П.Забравих да вметна, че съм много щастлива от резултата със страничките на копчета. Това са печатчета от фоам, които си направих преди време и реших, че ще се впишат чудесно тук, както и печатчето-боси крачета, което пък направих специално за албума.





































Вдъхновение , неотлъчно с мен- Дорота:) Затова и в последните часове, отредени за нея го включвам тук:)

Коментари

  1. Ах, Ели, ах. Прекрасно - точно такова, каквото си го описала. Детско, нежно, цветно, щуро, ярко и въздушно. Непременно да го включиш и в детското ми предизвикателство при Фуриите -визуализра чудно моята идея и представи. Поздравления още веднъж, харесвам теб в тези странички, и не само!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Кати!Много се радвам, че ти харесва, наистина ми отне много време обмисляне, но си заслужаваше:)Не знаех, че мога да включа албумче в предизвикателството. Иначе за детското предизвикателство там съм подготвила още нещо детско и цветно:) Дали е мрачното време, не знам, обаче много ми върви на цветни неща напоследък, редом със силните контрасти:)Цветове да искаш:)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации